Sledzie opiekane z papryka

Śledzie opiekane z papryką . 2 śledzie, szklanka mleka, jajo, 3 łyżki mąki, 1,5 łyżeczki sproszkowanej papryki, olej, 3 śledzie, 5 łyżek ćwierć szklanki mleka, olej do smażenia, 2 łyżki musztardy, pół szklanki śmietany, sól, cukier, szczypiorek 2 śledzie, cytryna, 2 łyżki mąki, 10 dag tłuszczu, 50 dag ziemniaków, 3 cebule, szklanka jogurtu, ćwierć szklanki białego wytrawnego wina, łyżeczka utartego żółtego sera, sól do smaku 2 duże śledzie, 50 dag ziemniaków, 15 dag cebuli, 20 dag pomidorów, 15 dag zielonej papryki, pół szklanki oliwy sałatkowej, 2 ziarna pieprzu i ziela angielskiego, sól, cukier, majeranek filety śledziowe wymoczyć w mleku przez 4 godz. Osączyć. Jajo roztrzepać, a mąkę wymieszać z papryką. Otoczyć śledzie w jaju i mące. Usmażyć na rozgrzanym oleju. Podać ziemniaki. [podobne: wzorcowanie przyrządów pomiarowych, blinatumomab, restauracja orientalna kraków ]

Tags: , ,

Komantarze do artykulu sa obecnie zamkniete, popros administratora strony o ich otwarcie jesli chcesz wziasc udzial w dyskusji pod artykulem. Kontakt do administracji w zakladce kontakt.(Mozliwe jest rowniez przeslanie propozycji tematow ktore mozemy uwzglednic w nastepnych naszych artykulach, bedziemy wdzieczni za wasze cenne sugestie i postaramy sie je wykorzystac przy kolejnych wpisach.)

Powiązane tematy z artykułem: blinatumomab restauracja orientalna kraków wzorcowanie przyrządów pomiarowych