Pasta sledziowa z cebula i szczypiorkiem

Pasta śledziowa z cebulą i szczypiorkiem. 2 śledzie, 10 dag masła, 2 duże cebule, szczypiorek do smaku Dobrze wymoczone śledzie oczyścić, obrać z ości i zemleć z cebulą w maszynce. Następnie utrzeć z masłem i drobno posiekanym szczypiorkiem na jednolitą masę. Pasta śledziowa z twarogiem Filety śledziowe, 20 dag twarogu, 2 łyżki masła lub margaryny, jajo, łyżka musztardy, pół pęczka szczypiorku Jajo ugotować na twardo. Filety śledziowe, twaróg i jajo zemleć w maszynce, następnie utrzeć z łuszczem, musztardą i szczypiorkiem na jednolitą masę. [więcej w: Pizza zamość, emg warszawa, restauracja puławy ]

Tags: , ,

Komantarze do artykulu sa obecnie zamkniete, popros administratora strony o ich otwarcie jesli chcesz wziasc udzial w dyskusji pod artykulem. Kontakt do administracji w zakladce kontakt.(Mozliwe jest rowniez przeslanie propozycji tematow ktore mozemy uwzglednic w nastepnych naszych artykulach, bedziemy wdzieczni za wasze cenne sugestie i postaramy sie je wykorzystac przy kolejnych wpisach.)